Locaties

Als iemand op zijn of haar vaste avond eens niet kan trainen, dan kan diegene bij ons altijd op een andere avond of locatie terecht!

* Op Nationale Feestdagen zijn er geen aikido lessen bij ons en zijn de dojo’s gesloten. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen kinder- en jeugdlessen; de volwassen lessen gaan gedurende de schoolvakanties wel gewoon door. Zie altijd rechts op de website onder ‘Activiteiten’ voor de actuele les data en feestdagen. De vakantie en feestdagen worden in het rood weergegeven op deze kalender.

Zomerrooster

In de maanden juli en augustus zijn géén lessen omdat alle satelliet locaties zijn gesloten; er wordt gedurende deze periode ook geen contributie gerekend. De kosten van het zomerrooster bedragen € 35,00 voor de periode van twee maanden. Als je vier keer kunt trainen in deze periode heb je de investering er al uit. Alle jeugd en volwassen leerlingen van Aikido Groene Hart kunnen indien gewenst deze periode eenmaal per week trainen op onze hoofd locatie in Woerden. De lessen in het zomerrooster worden mede gegeven door diverse leraren van alle locaties. Gedurende deze periode wordt geen onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden. Iedereen traint met en door elkaar in hetzelfde lesuur. Voor het zomerrooster kunt u zich aanmelden via e-mail met in het onderwerp: ik doe mee. De tijden van het zomerrooster zijn elke woensdag van 19:30 tot 21:00 uur Woerden.

AGH – Exameneisen Kyu-graden »

Heb je zin om aikido eens te proberen?

Meld je dan bij ons aan voor een proefles! Een proefles is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis proefles