Zondagavond 12 januari was de opening van Aikido Centrum Wilnis. De leraar Richard ten Katen opende de avond met een hartelijk welkom voor iedereen. Er waren in totaal iets van 30 deelnemers in de dojo. Met de opkomst van zo’n twintig nieuwe geïnteresseerden was de avond al een enorm succes. Vanuit Aikido Centrum Woerden waren er tien  gevorderde aikidoka’s aanwezig om Richard te ondersteunen bij de aftrap van deze nieuwe extra locatie van Woerden. De grote opkomst is, naast de advertenties, mede te danken aan Edwin van Judoschool Blaauw en Brenda van Hatha Yoga Mijdrecht die de opening onder de aandacht hadden gebracht van de eigen leden.

Na een korte introductie van Peter van Lier, de hoofd Instructeur van Aikido Centrum Woerden, nam Richard ten Katen de eerste open les voor zijn rekening. Via verschillende aikido technieken en informatie over Aikido in verhaalvorm kregen de geïnteresseerden een goed beeld van wat zij kunnen verwachten bij Aikido Centrum Wilnis. Richard vertelde dat de mentale en fysieke training van aikido hem erg aanspreken en van hem een ander persoon hebben gemaakt: iemand die zelfverzekerder en steviger in het leven staat. Hierdoor wil Richard graag zijn passie voor aikido mede gaan overdragen op anderen.

Na anderhalf uur hard werken door iedereen werd de les moe maar voldaan afgesloten. Na afloop van de open les hebben twee nieuwkomers zich direct ingeschreven als lid en velen hebben besloten gebruik te maken van het kennismakingspakket om zo voor zichzelf te kunnen onderzoeken of aikido ook iets voor hen is. Iedere zondag tussen 20:00 en 21:30 kun je een willekeurige les gaan volgen bij Dojo Blaauw aan de Molenland 15 te Wilnis.

Meld je gerust aan voor een gratis proefles.