Locatiegegevens:

Plaats: Woerden (3446 JG)

Adres: Kallameer 2 in de Regenboogschool

Lesdag: maandag, woensdag en vrijdag (zie lestijden)

Doelgroep: vanaf 5 jaar en ouder (op deze locatie ook de speciale doelgroep: Aangepast sporten)

Docenten: Agnes Oen, Bas Smeulders, John de Jong, Joost Six Dijkstra, Lucien Petra, Martijn Bakker, Peter van Lier en Ron Smit.

De lessen op de hoofdlocatie in Woerden worden voornamelijk verzorgd door de hoofdinstructeur Peter van Lier (1966). Hij is vierde dan aikikai aikido en beoefent sinds 2002 met veel energie en plezier Aikido bij Marc Jongsten (6e dan) van Aikido Centrum Leiden. In 2006 behaalt hij zijn zwarte band (shodan) in Amsterdam bij Wilko Vriesman, technisch directeur van de Dutch Aikikai Foundation, erkend door de Aikido Hombu dojo in Japan en ontvangt hij zijn eerste diploma: Aikikai Aikido Instructeur vanuit deze federatie.

In 2007 richt hij de nieuwe vereniging Aikido Groene Hart op met als eerste locatie in Woerden. Al gauw weet hij een fijne groep mensen om zich heen te verzamelen. Hiermee ontstaat voor hem de mogelijkheid om zijn passie voor met andere mensen op regelmatige basis te kunnen gaan delen en besluit hij de locaties van de vereniging verder uit te breiden. In 2009 richt hij het bedrijf Aikido in Company op om het aikido gedachtegoed over te dragen aan het bedrijfsleven, welzijn en het onderwijs.

In 2010 kiest hij om als aikido full-professional verder te gaan, waarmee hij afscheid neemt van zijn carrière als Programmamanager. Medio 2011 slaagt hij voor zijn Rijkserkende diploma Leraar Martial Arts. Eind 2016 sluit Peter zijn technische aikido opleiding af door het behalen van zijn yondan (vierde dan) examen. Gefascineerd door de veranderingen die hij zelf doormaakt, start hij in 2016 ook de opleiding Jungiaans Analytische Therapie tot Dieptepsycholoog met als doel de filosofie en de effecten van aikido op een dieper niveau te kunnen doorgronden.

‘Krijgskunst voor zelfontplooiing’

Probeer een gratis proefles!