Aangepast sporten (vanaf 10 jaar en ouder)

Een speciale doelgroep met van alles door elkaar: ADHD, PDDNOS, leerproblemen, motorische achterstand, autisme, concentratie problemen et cetera. Het gaat om een groep mensen die in de reguliere sporten niet goed meekomt. Bij ons krijgen ze geen stempel, geen vooroordelen, maar zijn ze gewoon aikidoka’s die lekker fysiek en sportief met elkaar aan het werk gaan. Centraal staan de elementen bewegen, motoriek en weerbaarheid.

Er zijn in deze groep meerdere leraren aanwezig om te helpen. Het samenbrengen van de actie en reactie is hard werken voor deze deelnemers, maar waardevol om aan te werken. Verder veel aandacht aan het rollen en het vallen; en natuurlijk zoeken naar een betere lichaamshouding: rechtop, schouders naar achteren en borst vooruit. Stevig de voeten op de grond. Spel, bewegen en plezier staan bij deze doelgroep voor ons centraal.

Heb je zin om aikido te proberen?

Heb je zin om aikido eens te proberen? Eens een gratis proefles mee te trainen? Meldt je in dat geval s.v.p. even vooraf aan via de website. Hierna kan je ook nog gebruik maken van het Proefpakket. Na deze vijf lessen heb je een goed beeld of aikido ook iets voor jou is, zonder verdere verplichtingen.

‘Krijgskunst voor zelfontplooiing’

Probeer een gratis proefles!