Op 2 februari 2008 was de officiële opening van de nieuwe Bredeschool de Regenboog te Woerden. Van 11:00 tot 11:30 kreeg Aikido Centrum Woerden als eerste de gelegenheid tot het geven van een demonstratie. Dankzij onze gast-uke Sander van Driel was het mogelijk lekker vrijuit te werken. Vanuit de toeschouwers ontvingen we later mooie complimenten voor de demo.

Na afloop was het plan lekker douchen en gezamenlijk wat vooraf meegenomen broodjes te gaan nuttigen. Echter na het douchen was de gang zo druk dat we in de menigte maar niet vooruit kwamen. Na het aantrekken van de stoute schoenen hebben de aikidoka’s van ACW zich omgedraaid en de nooduitgang gekozen. Zo konden we via brandtrappen en andere spannende nieuwe routes van boven naar beneden klimmen.

Melanie nam zelfs een gedeelte glijdend met haar sporttas. Geen probleem dus voor deze aikidoka’s – zo’n opstopping. Eenmaal beneden aangekomen hebben we lekker in het zonnetje wat broodjes gegeten en met zijn allen wat gedronken. Al met al een toch nog een geslaagde ochtend. Met van hieruit hartelijke dank aan ook Sander voor zijn bijdrage!